Maksi Forum - Paylaşımda Maksimum Nokta

Tam Versiyon: Öneri..
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Smileyler biraz yetersiz geliyor bir kaç smiley koyuyorum begenilirse eklenir.Sizede çok iş çıkarmasın diye fazla koymuyorum.

[Resim: adszpq6.png] [Resim: adsz1yx9.png] [Resim: adsz3eb3.png][Resim: adsz4ar1.png][Resim: afferingq5.gif][Resim: evetwo5.gif][Resim: hohotr6.gif][Resim: muco2nk4.gif][Resim: sinirliul9.gif][Resim: sssty1.gif][Resim: adsz2gs7.png]
HesPeRiDes demiş kiSmileyler biraz yetersiz geliyor bir kaç smiley koyuyorum begenilirse eklenir.Sizede çok iş çıkarmasın diye fazla koymuyorum.

[Resim: adszpq6.png] [Resim: adsz1yx9.png] [Resim: adsz3eb3.png][Resim: adsz4ar1.png][Resim: afferingq5.gif][Resim: evetwo5.gif][Resim: hohotr6.gif][Resim: muco2nk4.gif][Resim: sinirliul9.gif][Resim: sssty1.gif][Resim: adsz2gs7.png]

HesPeRiDes bizim eklediklerimiz genellikle takım halinde olanlardır.Diğerleri veya senin verdiklerini uyum sağlamıyo.Eğer elinde smiley paketi varsa bana arşivleyerek özel mesajdan yollayabilirsin.Ben ona göre değerlendirebilirim
Malesef yok arkadaşım peki madem uyum saglamıyor böylede idare ederiz.Ama olan arkadaşlarımız varsa yollasın.

Al işte üzgün smileyi yapmam gerekti ama yok :huh
HesPeRiDes demiş kiMalesef yok arkadaşım peki madem uyum saglamıyor böylede idare ederiz.Ama olan arkadaşlarımız varsa yollasın.

Al işte üzgün smileyi yapmam gerekti ama yok :huh

Anladım şuan arıyorum.En kısa süre içinde eklerim
bencede HesPeRiDes'in yazdığı çok doğru
Script'in son sürüm smiley paketi eklenmiştir.

Konu kilit
Referans URL