Maksi Forum - Paylaşımda Maksimum Nokta

Tam Versiyon: USB sorunu
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Arkadaşlar bilgisayarım daki sorun usb bağlantıları da flaş dskleri görmemesi Diğer aygıtlarda sorun yok mesela kılavyeyi bağlıyoruz ama flaş disk leri tanımıyo.Yardım cı olursanız sevinirim Şimdiden teşekkür ederim
Önemli birşey yoksa pcde format bence
alnikizil demiş kiArkadaşlar bilgisayarım daki sorun usb bağlantıları da flaş dskleri görmemesi Diğer aygıtlarda sorun yok mesela kılavyeyi bağlıyoruz ama flaş disk leri tanımıyo.Yardım cı olursanız sevinirim Şimdiden teşekkür ederim

Genellikle anakart CD'lerinde bulunan tüm driverların yüklendiğinden ve tamamının güncelliğinden emin olun.

Ardından tekrar deneyin.

2.Alternatif olarak ;

Bilgisayarım'a sağ tıklayıp Yönet deyin.

Açılan pencereden Aygıt Yöneticisine tıklayın ve tüm sürücülerin eksiksiz yüklendiğinden emin olun.

Eğer bir sürücünün üzerine sarı işaretli ünlem varsa o aygıt sorunludur

Güncelleme yapmanız gerekmektedir
Arkadaşlar ikinize çook teşekkür ederim Yardım larınız için Sorunumu halletim
Bura çoook ayrı bir yer yaaaaa..... Allah kılavyenize ve musenize zeval vermesin............
Önemli diil

Tek istediğimiz yaptığımız işte birazcık saygı ve değerimizin bilinmesidir

Başka bişey istiyosam namerdim Üzgün
Saygıyı sonuna kadar Hak ediyorsunuz Ve Size Bu kullanıcılara Size yazdığı İtham ları kesinlikle Onaylamıyorum.Sadec Bu site de Bu kadar Hızlı Cevap yazan ve istediğimize Çok çabuk ulaşbildiğim Tek Site Ben Size program yayınlamak isterim fakat ben bu işler de biraz acemiyim İlerleyen zaman larda Öğrendikçe Ben de aranıza katılmayı düşünüyorum Teşekkür ederim......!
Sayfa: 1 2
Referans URL